Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Kaliopa Hotel se află amplasat într-o locație privilegiată, chiar pe una dintre cele mai frumoase și mai curate plaje de pe coasta bulgară a Mării Negre. Poziționat în inima orașului Albena, hotelul oferă o priveliște deosebită către apele albastre ale mării și acces ușor la toate atracțiile și facilitățile locale.

Facilități hotel

Hotelul oferă două restaurante, un bar, terasă și grădină, precum și o piscină exterioară. Umbrelele și șezlongurile de plajă sunt disponibile gratuit pentru oaspeți. De asemenea, se organizează spectacole live și seri tematice de cină. Printre facilități se numără internetul wireless gratuit, camera de bagaje, schimbul valutar și o recepție deschisă 24 de ore. Există și magazine în incintă, precum și servicii de spălătorie/curățătorie. Hotelul este dotat cu aer condiționat și lift. Transferul la/de la aeroport este disponibil contra cost, iar oaspeții au acces la o zonă privată de plajă.

Facilități camere

Fiecare cameră este echipată cu aer condiționat, televizor, telefon, minibar, baie cu duș sau cadă și balcon.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie