Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Un hotel aparte, cel care ofera turistilor spatiul necesar unui concediu relaxant si linistitor.

Descriere:

Un hotel aparte, cel care ofera turistilor spatiul necesar unui concediu relaxant si linistitor.

Localizare

Pe mirificul brat Kassanadra al peninsulei Halkidiki, in statiunea Hanioti la doar 350 de m de frumoasa plaja premiata cu Blue Flag, datorita claritatii apei si nisipului fin, si nu departe de aeroportul "Makedonia" din Salonic (80 km), isi primeste oaspetii, frumosul Hotel Sarantis.

Website

http://sarantishotel.gr

Facilitati hotel

Pentru a beneficia de razele Zeului Apollo, oaspetii au posibilitatea de a se relaxa pe sezlongurile ce sunt puse la dispozitie de catre hotel in jurul piscinei, iar daca arsita este prea mare, barul este cel ce poate sa te ajute in savurarea unui cocktail racoros, o cafea sau de ce nu o bere rece. Hotelul mai pune la dispozitie o sala pentru servirea micului dejun, casa de schimb valutar, internet Wi-Fi si loc de joaca pentru copii.

Facilitati camere

Un total de 50 de camere, dotate cu sistem de aer conditionat, seif, TV, chicineta, frigider, baie dotata cu cabina de dus, uscator de par, balcon sau terasa. 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie