Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

ELA QUALITY RESORT HOTEL


Descriere

Hotel Ela Quality dispune de plaja privata, este situat in Belek, la 25 km de aeroport, la 35 km de orasul Antalya, si la 2 km de localitatea Belek. A fost construit în anul 2007, are suprafata totala de 110 000 mp.

Localizare

Hotelul este situat la 35 km de aeroportul Antalya, la 45 de km de centrul orasului Antalya si la 2 km de localitatea Belek, pe plaja.

Facilitati Hotel

Restaurant principal, meniu dietetic, meniu vegetarian, restaurante A la Carte, 6 piscine exterioare si o piscina interioara, 5 tobogane acvatice, cinema, centru SPA, baie turceasca, sauna, baie cu aburi, jacuzzi, aerobic, aqua aerobic, volei pe plaja, baschet, mini fotbal, tenis de masa, tir cu arma cu aer comprimat, darts, bocce, trambulina, biliard, mini golf, sporturi nautice fara motor, windsurfing, bowling, lectii de tenis, lectii de surfing, sporturi nautice cu motor, plaja proprie , nisip, Ponton.  Pentru copii: 3 piscine ( 2 exterioare, 1 acoperita), tobogan acvatic, loc de joaca, smiling baby club, mini club, junior club, teenage club.

Facilitati Camere

Baie proprie cu cada, aer conditionat, televizor, telefon, minibar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.