Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Atmosphere Kanifushi Maldives


Descriere

Descriere hotel: Atmpsphere Kanifushi este un resort de 5 stele, inaugurat recent si format din 132 de vile individuale ce se desfasoara de-a lungul unei lagune turcoaz de aproximativ 2 km.

Localizare: Este situat in atolul Lhaviyani, la 133 km nord de aeroportul Male, transferul se realizeaza cu hidroavionul.

Facilitati hotel: Acces direct la plaja, piscina pentru copii, piscina pentru adulti, sezlonguri si prosoape la plaja, teren de joaca si club pentru copii, teren de tenis, sala fitness, facilitati pentru practicarea sporturilor nautice (contra cost), acees Wi-Fi gratuit. Hotelul detine 5 restaurante dintre care un restaurant principal The Spice, unde sunt servite micul dejun, pranzul si cina, iar unul exclusiv pentru servirea cinei, cu meniu vegetarian Just Veg. Gustarile si bauturile racoritoare, alcoolice si nonalcoolice se pot servi la cele doua pool-baruri: The Liquid si Sunset. In ceea ce priveste divertismentul, in fiecare seara exista muzica live si DJ. Pentru wellness exista centrul Akiri Spa, unde contra cost se pot face masaje si tratamante speciale de intretinere si infrumusetare.

Facilitati camere: Resortul dispune de 150 de camere amplasate intr-un aliniament vestic (la apus), de unde si denumirea camerelor, mai exact: Sunset Villa. Sunt decorate intr-un stil ce imbina modernul cu traditionalul. Beneficiaza de: acces direct la plaja, minibar, jacuzzi, cafetiera, seif, televizor, ipod, aer conditionat, spatiu exterior privat.


Transfer: Transferul se realizeaza cu hidroavionul si are o durata de aproximativ 35 de minute.


Limita bagaj: Bagajul maxim permis de persoana este de 20 kg bagaj de cala si 5 kg pentru bagajul de mana.


Nota: Hotelul nu garanteaza restituirea costurilor pentru serviciile incluse in planul Platinum Plus, ce nu au putut fi onorate din cauza conditiilor meteo,


Site: https://atmosphere-kanifushi.com/platinum-plus

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.