Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Centara Ras Fushi Resort & Spa


Descriere

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives este o proprietate destinată exclusiv adulților și oferă cazare de lux pe plajă și pe apă în zona de nord exclusivistă din Atolul Male. De asemenea, proprietatea are un centru spa pe malul mării, un centru de scufundări cu certificare PADI și o piscină în aer liber. Oaspeții au la dispoziție room service non-stop, precum și 6 baruri și restaurante la proprietate, care servesc mâncăruri thailandeze, italiene și internaționale.

Localizare

Centara Ras Fushi Resort & Spa Maldives se află la 10 minute de mers cu ambarcațiunea dhoni de peștera Giraavaru și de Kuda Haa. Kiki Reef, Lion's Head și Shark Point sunt la 20 de minute de mers cu ambarcațiunea. Aeroportul Internațional din Malé se găsește la 15 minute de mers cu șalupa.

Facilitati Hotel

Oceans servește mâncăruri internaționale și orientale tip bufet, iar Al Khaimah oferă preparate la grătar după rețete din Orientul Mijlociu. La Brezza servește mâncăruri italiene autentice, iar Suan Bua oferă preparate thailandeze gustoase. Oaspeții se pot destinde cu un cocktail la barul Viu, la barul de la piscină Waves sau la barul din hol Giraavaru.

Pentru recreere, la complex sunt disponibile facilități de sporturi acvatice, cum ar fi windsurfing și plimbări cu hidrobicicleta. În plus, la proprietate există un butic și un magazin de suveniruri, precum și un centru de fitness. Sunt acceptate cardurile Union Pay.

Facilitati Camere

Având WiFi gratuit, toate vilele și suitele includ aer condiționat, TV cu ecran plat cu canale prin cablu în limba chineză, DVD player și minibar. Toate oferă o vedere frumoasă la laguna albastră. Băile private au duș sau cadă tip spa.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.