Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Cinnamon Dhonveli Maldives


Descriere

Înconjurat de ape limpezi, Cinnamon Dhonveli Maldive oferă oaspeţilor o experienţă exclusivistă într-un paradis al surferilor. Acesta oferă 5 opţiuni de luat masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Booking: 8.8 FABULOS

Localizare

Cinnamon Dhonveli este la aproximativ 16 km sau la 20 de minute de mers cu barca cu motor de Aeroportul Internaţional Male.

Facilitati Hotel

Acesta oferă 5 opţiuni de luat masa, un centru spa de prim rang, o piscină în aer liber şi un centru de fitness. Chavana Spa oferă un meniu de masaje de relaxare corporală şi alte tratamente. Oaspeţii pot petrece o după-amiază liniştită pe plajă sau pot merge la ocean pentru pescuit sau scufundări. La restaurantele Koimala, Maakana şi Rehendi sunt disponibile diverse bufete, cu o varietate de mâncăruri internaţionale. După masă vă puteţi relaxa cu un cocktail sau o bere rece la cele 2 baruri de pe malul oceanului.

Facilitati Camere

Suitele sunt amenajate foarte frumos şi au tavan cu stuf şi podea din lemn masiv. Oferă şi vedere uimitoare la ocean. Acestea au o zonă spaţioasă de relaxare şi balcon privat.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.