Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Coco Palm Dhuni Kolhu Maldives


Descriere

Acest complex luxos pune la dispoziţie vile în stil tropical, situate pe o insulă privată de 4 stele, înconjurată de ape cristaline. Coco Palm Dhuni Kolhu oferă 4 opțiuni de luat masa, un centru de fitness, facilități de spa și o rezervaţie de broaşte țestoase unică în zonă.

Localizare

Este localizat la o călătorie de 30 de minute cu avionul de Aeroportul Internaţional Male.

Facilitati Hotel

Coco Palm Dhuni Kolhu oferă 4 opțiuni de luat masa, un centru de fitness, facilități de spa și o rezervaţie de broaşte țestoase unică în zonă.

Oaspeţii pot practica diverse sporturi nautice, inclusiv canotaj şi scufundări. De asemenea, oaspeţii se pot relaxa cu masaje liniştitoare la Coco Spa. Proprietatea acceptă plata cu carduri Union Pay, dacă titularul cardului este prezent.

Printre opţiunile de luat masa de la Dhuni Kolhu Coco Palm se numără restaurantul Cowrie, care oferă bufete internaţionale într-un pavilion mare în aer liber. Personalul poate face aranjamentele necesare pentru ca oaspeţii să ia masa în vila proprie, într-un cadru intim. Cele 2 baruri, dintre care unul este pe plajă, sunt perfecte pentru relaxare şi pentru a profita de soarele de peste zi.

Facilitati Camere

Vilele au vedere uimitoare la ocean sau la vegetaţia din jur, aer condiţionat şi mobilier elegant, realizat din lemn şi trestie. De asemenea, acestea au terasă privată cu mobilier de exterior. În baia privată există articole de toaletă gratuite, papuci şi set dentar.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.