Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Como Cocoa Island


Descriere

COMO Cocoa Island oferă cazare de lux într-o zonă litorală privată a insulei Kaafu din atolul Male Sud. Oaspeții au la dispoziție tratamente spa relaxante, 2 recife private ideale pentru scufundări, precum şi o piscină infinită. Check in-2pm Check out-12pm One extra bed can be placed in rooms and also Sofa bed can be converted to a bed if needed.

Localizare

Cocoa Island se află la aproximativ 31 km de Aeroportul Internaţional Malé, unde se poate ajunge în 40 de minute cu barca cu motor.

Facilitati Hotel

COMO Cocoa Island oferă programe de tratamente ayurvedice, o sală de fitness și cursuri de yoga. Oaspeții care doresc să petreacă o după-amiază liniştită în incinta proprietății pot să citească în bibliotecă şi să utilizeze conexiunea WiFi gratuită.

Restaurantul Ufaa servește mese pe tot parcursul zilei. Meniul său sănătos este alcătuit din mâncăruri sud-indiene tipice, pregătite din fructe de mare proaspete şi legume bio. În anumite zile se servesc bufete de preparate la grătar.

Facilitati Camere

Cu un design inspirat de bărcile locale de pescuit dhoni, suitele şi vilele elegante sunt prevăzute cu aer condiţionat şi beneficiază de vedere superbă la apele cristaline ale oceanului. Toate au un TV cu ecran plat şi o baie mare, dotată cu cadă.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.