Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Sun Siyam Olhuveli Beach Resort and Spa


Descriere

Descriere hotel: Olhuveli Beach Resort & Spa reprezinta punctul de intersectie al luxului cu lagunele turcoaz si nisipul alb pudrat. Hotelul pune la dispozitia turistilor servicii de cea mai buna calitate, printre facilitati putem aminti 2 piscine ce par a fi unite cu orizontul si un centru spa cu 8 camere de tratament.

Localizare: Olhuveli Beach Resort and Spa este un hotel deluxe de 4 stele, situat in Atolul de Sud Male, la o distanta de 45 minute de mers cu barca rapida fata de Aeroportul International Valena.


Facilitati hotel: Restaurant principal cu bufet tematic si trei restaurante a la carte: Four Spices, este construit deasupra apei si serveste preparate asiatice, restaurantul Lagoon ofera delicatese mediteraneene cu specific italian, iar restauranul de pe plaja The Plankton Grill, este specializat in pregatirea fructelor de mare. Pe langa acestea exista alte trei baruri, lounge, piscina exterioara pentru adulti si copii, o piscina infinity, magazine, seri cu muzica live, seri tematice, sala de fitness, volei pe plaja, badminton, tenis de masa, teren de tenis, biliard, Wi-Fi ,club dedicat activitatilor pentru copii (contracost), facilitati pentru practicarea sporturilor nautice: windsurfing (contra cost), kitesurfing (contra cost), schi nautic (contra cost), navigatie (contra cost), caiac (contra cost), centru de scufundari (contra cost), echipament de snorkeling (contra cost), centru SPA cu 8 camere de tratament (unele servicii sunt contra cost).


Facilitati camere: Resortul are un total de 225 de camere, toate sunt dotate cu minibar, aer conditionat si ventilator, telefon, baie privata cu dus/cada, halat si papuci de baie, zona de relaxare, seif, articole pentru uz personal, DVD player, TV cu ecran plat, facilitati pentru prepararea ceaiului si a cafelei, Wi-Fi gratuit.

Transfer: Transferul se realizeaza cu barca rapida si are o durata de aproximativ 45 de minute.

Limita bagaj: Limita maxima admisa a bagajelor este de 20 kg pentru bagajul de mana si de 5 kg pentru cel de mana.

Site: https://www.sunsiyam.com/resorts/olhuveli-maldives/

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie