Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THE STANDARD, HURUVALHI MALDIVES

Descriere

The Standard, Huruvalhi Maldives este un amestec unic de relaxare, socializare și aventură, perfect pentru o evadare romantică, o escapadă cu prietenii sau o vacanță de familie. Cele 115 vile, dintre care unele amplasate deasupra apei sau pe malul mării, au propriul lor lounge privat şi piscină de relaxare. Oaspeții își pot petrece zilele explorând frumuseţea naturală a insulei, încercând diferite activităţi precum snorkeling într-un recif protejat, plimbări cu barca, scufundări şi altele. De asemenea, aceștia se pot relaxa cu tratamente spa de lux la The Standard Spa, prevăzut cu un hamam comun, o baie de aburi aromatică, program de yoga şi 9 camere private de tratament.
Localizare

The Standard, Huruvalhi Maldives se află la 35 de minute de mers cu hidroavionul de Aeroportul Internațional Male.

Facilitati Hotel

Oaspeții își pot petrece zilele explorând frumuseţea naturală a insulei, încercând diferite activităţi precum snorkeling într-un recif protejat, plimbări cu barca, scufundări şi altele. De asemenea, aceștia se pot relaxa cu tratamente spa de lux la The Standard Spa, prevăzut cu un hamam comun, o baie de aburi aromatică, program de yoga şi 9 camere private de tratament. De dimineaţa până seara, complexul oferă o varietate de opţiuni de luat masa, care includ localul Kula, deschis pe tot parcursul zilei, localul BBQ Shak, situat pe plajă și restaurantul autentic maldivian Guduguda, situat deasupra apei. Apoi, seara se poate încheia la clubul de noapte Beru Bar, situat deasupra apei, cu podea de sticlă, care oferă karaoke, seri de film, cursuri de preparare a cocktailurilor și altele.

Facilitati Camere

Toate vilele au TV cu ecran plat și canale prin satelit, cadă disco, perete de activități cu echipament de snorkelling, halate de baie ușoare de firmă, minibar, aparat de cafea espresso Dallmyr, prize universale de încărcare, porturi USB și seif electronic. De asemenea, sunt oferite articole de toaletă gratuite, precum șampon și balsam, gel de duș și seturi de igienă dentară și de bărbierit.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.