Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

THULHAGIRI ISLAND RESORT

Descriere

Hotelul Thulhagiri Island Resort & Spa 4* este situat pe Nord Male Atol din Maldive si ofera vederi panoramice ale apelor albastre si limpezi ale Oceanului Indian. Reciful sau este ideal pentru snorkelling, scufundari si pescuit. Plaja este linistita, fara vant. Resortul ofera preparate delicioase din propria bucatarie servite in spatiile generoase ale gradinii cu incantatoare privelisti ale oceanului. www.thulhagiri.com.mv
Localizare:

Hotelul Thulhagiri Island Resort & Spa 4* este situat in atolul Male Nord din Maldive si ofera vederi panoramice ale apelor albastre si limpezi ale Oceanului Indian. Reciful sau este ideal pentru snorkelling, scufundari si pescuit. Plaja este linistita, fara vant. Resortul ofera preparate delicioase din propria bucatarie servite in spatiile generoase ale gradinii cu incantatoare privelisti ale oceanului.

Facilitati hotel:

Hotelul Thulhagiri Island Resort & Spa 4* le ofera oaspetilor sai: transfer de la aeroport contra cost, badminton, banana, volei pe plaja, navigare cu catamaranul, excursii, magazin de suveniruri/cadouri, canoe, scufundari, snorkelling, schi pe apa, windsurfing, sporturi nautice, bar/salon, cafenea, restaurant.

Facilitati camere:

Camerele sunt prevazute cu Aer Conditionat, artcole de toaleta gratuite, dus, telefon IDD, mini bar, filtru de cafea/ceai.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.