Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Dana Villas Infinity Suites


Descriere

Descriere HOTEL DANA VILLAS:
Dana Villas, situat intr-o zona linistita, in afara centrului orasului Fira, ofera vedere la vulcan si la faimosul apus de soare din Santorini. Camerele elegante sunt decorate in stil traditional cicladic si ofera vedere la vulcan si, seara, la faimosul apus de soare din Santorini.

Localizare HOTEL DANA VILLAS:
Hotelul se afla la 7 km de aeroport, la 12 km de port si la 150 de metri de statia de autobuz. Situat intr-o zona linistita, in afara centrului orasului Fira.

Dotari camere:
Dana Villas ofera o varietate de camere standard si suite. Toate sunt dotate cu TV prin cablu, instalatie de aer conditionat, seif si facilitati pentru prepararea cafelei. Vederea la vulcan, crater si Marea Egee este garantata din toate tipurile de camere si spatiile in aer liber. Suitele traditionale sunt camere modeste, decorate si dotate simplu, in stil traditional cicladic.

Facilitati HOTEL DANA VILLAS:
Hotelul are o piscina de 70 mp, cu sezlonguri. O cada cu hidromasaj si facilitati de masaj sunt printre optiunile de wellness oferite la Dana Villas (contra cost). Oaspetii beneficiaza de Wi-Fi gratuit si un serviciu de receptie non-stop. Hotelul ofera contra cost transfer cu microbuzul la port si aeroport, in timpul sezonului estival. Parcarea publica gratuita este posibila la o locatie in apropiere de Dana Villas. Restaurantul de la Dana Villas ofera vedere la caldera si serveste specialitatii grecesti si internationale. La barul de la piscina se pot comanda cockteil-uri si shake-uri de fructe. Se ofera si room service.

Clasificare oficiala: 4*

Web: www.danavillas.net

Hotelul nu accepta copii cu varste sub 13 ani.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie