Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CLEOPATRA LUXURY RESORT


Descriere

.Cleopatra Luxury Resort Sharm El Sheikh este un complex pe plajă situat în Peninsula Sinai, în zona splendidă a Golfului Nabq. La acest hotel de 5 stele, oaspeții au la dispoziție o plajă privată și un centru de scufundări. De asemenea, complexul oferă o piscină infinită mare și 10 locuri de luat masa și băuturi. ATENTIE! Renovare terenuri de tenis -28.06.2021 - Februarie 2022 Foarte bine – 8.4 Booking.com

Localizare

Hotelul este situat la 7 km de aeroportul din Sharm el-Sheikh, la 18 km de Naama Bay si 33 km de Orasul Vechi, în apropierea Nabq pe prima linie (200 m de la mare).

 

Facilitati hotel

Deschis in anul 2010, hotelul pune la dispozitia oaspetilor patru restaurante (doua a la carte), trei baruri, piscine exterioare (una incalzita pe perioada iernii), activitati sportive (fitness, darts, tenis de camp, aerobic), loc de joaca si miniclub pentru copii. Plaja privata, cu ponton.
 

Facilitati camere

Hotelul dispune de 324 de camere, impartite intre cladirea principala cu trei nivele si un complex de cladiri cu doua si trei nivele. Camerele sunt echipate cu baie cucada sau dus, uscator de par, minibar (contra cost), seif, aer conditionat, televizor, balcon sau terasa, acces internet (contra cost).

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.