Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

SULTAN GARDENS RESORT


Descriere

Sultan Gardens Resort este un complex certificate Eco_Friendly, situat in zona Shark’s Bay, cu o plaja de 220 m lungime si cu vedere spre Insula Tiran. Vă rugăm să fiți informat că o lucrare de renovare este programată să aibă loc în zona holului hotelului începând cu 1 Aprilie 2022 și se estimează că va dura 6 luni. În perioada de lucru va fi amenajată o zonă secundară de recepție pentru serviciul oaspeților, galeria comercială a hotelului și Cafeneaua „Al Dar” nu vor fi disponibile; în mod alternativ, lounge-ul „Lord’s Inn” situat la primul etaj al clădirii principale va fi disponibil 24 de ore pe zi, restul facilităților hotelului nu vor fi afectate și toate serviciile vor fi furnizate în mod normal conform aranjamentului rezervat.

Localizare

Hotelul este situat in zona Shark’s Bay, pe malul marii, la 15 km de Naama Bay si la 18 km de orasul vechi. Aeroportul Sharm el Sheikh se afla la 5 km distanta.

 

Facilitati hotel

Sultan Gardens Resort ofera urmatoarele facilitati si servicii: sase restaurante (restaurantul principal-bufet, Casa Mia – cu specific italian, Zaytouna – oriental, Fleur de Lis – cu bucatarie cajun, House of Spice - indian , pizzeria Rihana),  opt baruri, cinci piscine, loc de joaca cu leagane si tobogane,  centru de scufundari, centru spa, sala de fitness,  volei pe plaja, fotbal, baschet, yoga, aerobic, aqua-aerobic, polo de apa, darts, biliard, tenis de masa, badminton, precum si sporturi nautice (contra cost).
Internet wireless este disponibil gratuit in intregul hotel.

 

 

Facilitati camere

Camerele sunt echipate cu aer conditionat, terasa sau balcon, halate si papuci de baie, televizor, facilitati pentru prepararea ceaiului si cafelei, uscator de par, baie cu cada sau dus, seif, mini bar.

 

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.