Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Grand Hotel Minerva


Descriere

Situat in centrul statiunii Baile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale, Grand Hotel Minerva pune la dispozitia oaspetilor sai toate facilitatile pentru un sejur de odihna, tratament sau business perfect.

Grand Hotel Minerva este situat in centrul statiunii Baile Herculane, una din cele mai vechi statiuni balneare ale lumii, celebra pentru miraculoasele ape termale. Parcul National Domogled se afla la 10 km, iar Drobeta-Turnu Severin este situat la 34 km distanta. Aeroportul International Timisoara se afla la 130 km.

In prezent statiunea are un total de 15 izvoare termale si minerale care sunt folosite in exclusivitate pentru tratarea pacientilor, majoritatea cu probleme reumatice sau nervoase. Izvoarele sunt de mai multe feluri termale fierbinti cu continut de sulf, sodiu, clor, magneziu, calciu sau oligoelemente iar actiunea lor este dublata de aerul ionizat negativ si atmosfera din jurul localitatii.

Resortul Grand Hotel Minerva pune la dispozitia oaspetilor sai facilitati si dotari de top, dar si servicii
hoteliere de cea mai buna calitate.
Dispune de peste 330 locuri de
cazare in camere single, duble, apartamente si suite.
Facilitati camere: Fiecare camera are decor clasic elegant. Acestea sunt prevazute cu aer conditionat, TV cu ecran plat, wi-fi gratuit, telefon, minibar, baie privata - dotata cu articole de toaleta gratuite, iar unele au zona de relaxare si balcon cu vedere la munte.

Camera dubla matrimoniala: pat dublu matrimonial.
ATENTIE!!! IN CAMERA DUBLA SE POT ACOMODA 2 ADULTI SI MAXIM 1 COPIL DE 12 ANI PENTRU CONFORTUL TURISTILOR.

Camera dubla twin: doua paturi separate.

Suita: Compusa din doua camere comunicante, concepute special pentru familiile cu copii. Suitele ofera un salon cu canapea extensibila, birou de lucru, minibar, tv, wireless dar si dormitoare in varianta matrimoniala. Papucii, halatele, usctaorul, produsele cosmetice sunt doar cateva elemente ce se regasesc in grupurile sanitare, pe langa cele dou balcoane aferente suitelor, care vor incanta simturile prin aportul de aer proaspat de munte si peisaje deosebite, in orice moment din zi sau noapte.

Apartament: Mobilerul rafinat si tesaturi fine, toate avand ca scop relaxarea turistilor pe parcursul sejurului. Acestea ofera un spatiu de cazare divizat intr-un living spatios cu canapea extensibila si un dormitor matrimonial, alaturi de un dressing generos.

Cele doua sali de restaurant au capacitate totala 500 de locuri, cu o ambianta unica si preparate culinare fine, cu meniuri ce pot fi personalizate in functie de cerintele turistilor.
Restaurantul Sarmis decorat in stil clasic, cu o capacitate de servire de 200 persoane, combina spatiile deschise cu separeuri discrete oferind intimitate si confort, in timp ce Restaurantul Dacia doreste sa va alaturi pentru evenimentele speciale din viata, aniversari, simple petreceri intre prieteni, sau cine festive corporate. Fiecare dintre cele doua restaurante are deschidere catre o teras in aer liber, unde in sezonul de vara turistii pot servi de la aperitive si pana la deserturi, toate acompaniate de vinuri si bauturi alese cu grija.

Doua sali de conferinta Decebal si Burebista (80 si 200 locuri) dotate cu tot suportul tehnic in ceea ce priveste sistemul de sonorizare, sistemul de expunere cu videoproiectie, microfoane tubulare si microfoane lavaliera, flipchart si alte elemente pe care resortul le poate asigura, astfel incat evenimentul organizat de turisti sa fie o reusita. O persoana specializata din cadrul staff-ului va asigura suport pentru grupuri organizate, in ceea ce priveste detalii de amenajare sala conferinta, personalizare si adaptare program functie de solictarile grupului respectiv.

Centrul Spa ultramodern detine o zona exclusiva de saune unde regasim:- sauna finlandeza;
- sauna cu plante aromatice;
- sauna cu sare;
- sauna cu infrarosii;
- zona hammam;
- servicii de masaj;
- hidroterapie;
- centru de recuperare si reabilitare medicala;
- sala de fitness;
- piscina acoperita - bazin inot semiolimpic;
- bai Kneipp;
- baza tratament.

In cadrul Armonia Spa oaspetii vor beneficia de:
- bazin de inot cu apa dulce pentru adulti de dimensiuni semi-olimpice;
- bazin de inot cu apa dulce pentru copii;
- bai Kneipp.

Centrul de tratament, Balneo
Minerva este cel mai modern si dotat centru de tratament din regiune, cu
personal medical profesionist si
aparatura medicala performanta.


Atu-urile resortului sunt pe langa dotarea cu bazine cu apa cu sulf, existenta unor cabinete ce vor asigura
servicii medicale si proceduri terapeutice de: hidroterapie, electroterapie, laserterapie
si un cabinet dotat pentru Ozonoterapie, unicul de acest gen din regiune.

Tipuri de proceduri:
- electroterapie;
- ultrasunete;
- bai de sulf;
- magnetoterapie;
- ozonoterapia;
- aerosoli;
- impachetari in parafina;
- terapia TECAR;
- kinetoterapie;
- unde scurte;
- bai de plante;
- laser;
- bai galvanice;
- reflexoterapie;
- bai cu CO2 si bule.

Parcare publica gratuit la o locatie in apropiere (nu este necesara rezervare).Dorim sa va informam ca am modificat taxa pentru parcare , incepand de astazi, 30/06/2023, de la 10 ron la 15 ron/ noapte.


Animalele de companie nu sunt acceptate.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie