Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Regina Maria SPA este situat pe malul marii, langa Castelul Reginei Romaniei si Gradina Botanica din orasul Balcic.
Facilitati
Construit in 2010, hotel cu 3 etaje, cu lift. Receptie, aer conditionat in zonele publice, magazin, spalatorie. Restaurant principal, lobby bar, room service, sala de conferinte, schimb valutar, centru Spa modern cu sauna, baie de aburi, bol cu gheata, galeata de soc, pestera cu apa, sali de masaj, sala de sport
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
In total 32 de camere.
1 camera dubla pentru persoane cu dizabilitati.
25 Double rooms (max 2+1 sau 3+0), cca. 18mp, paturi twin sau pat dublu, pat suplimentar.
3 Studios (max 2+1), aprox. 30 mp. Paturi twin si pat suplimentar.
1 Family Room (max 2+3), aprox. 32 mp. Pat king-size, canapea extensibila
2 One-bedroom suites (2+2), aprox. 34 mp. usa glisanta din sticla, care separa dormitorul de sufragerie, cada de baie in dormitor. Canapea extensibila.
Toate unitatile sunt cu design interior diferit (stil arabesc, asiatic, mediteranean), cu cada sau dus cu uscator de par si halate de baie, aer conditionat, televizor digital, TV cu ecran plat, acces gratuit la internet de mare viteza, minibar, inchidere electronica a usilor, telefon, seif gratuit in camera (gratuit), terasa.
Copii : Patut (gratuit), scaune inalte in restaurant.
Sport si divertisment
Gratuit:
piscina interioara, fitness, SPA - parc de sauna: sauna, baie de aburi, galeata de soc, pestera cu apa (cu exceptia terapiilor manuale), sezlonguri si umbrele pe plaja
Contra cost: tratamente SPA, prosoape (la cerere la receptie).
Animalele de companie nu sunt permise.
Parcare
Parcare gratuita pentru oaspetii hotelului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie