Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

CALIFORNIA


Descriere



HOTEL CALIFORNIA 3* EARLY BOOKING 2022


- turistii beneficiaza de o intrare gratuita pentru 2 persoane/ camera la Paradis Land, o intrare gratuita pentru 2 persoane/ camera la Jurisica Adventure Theme (parc tematic cu dinozauri)
- 1 acces/ familie in limita a 3 ore, la Galaxy Water Park Jupiter
- la sejur de minim 7 nopti, turistii beneficiaza de un pranz inclus in ziua sosirii, in regim bufet

NOU 2022! DJ and LIVE MUSIC Club COHOTELS!






Hotelul este situat la 50 m de plaja, intr-o locatie privilegiata, ce ofera o atmosfera intima si o priveliste superba asupra coastei Marii Negre.


Dotari camere: TV color (televiziune prin cablu), telefon direct, internet wifi, frigobar, aer conditionat, balcon. Toate camerele au baie proprie cu dus.
Facilitati hotel: restaurant cu aer conditionat, restaurant terasa la piscina cu muzica live, pizzerie - cuptor cu lemne, bar de zi, piscina exterioara, cocktail bar la piscina, sauna, jacuzzi, 2 sali de conferinte, baby-land, plaja privata, parcare (serviciu gratuit, in limita locurilor disponibile, fara rezervare prealabila).



Servicii:
- Acces si sezlong cu umbrela (in limita disponibilitatilor), la piscina Hotelului California;
- Acces la sauna si jacuzzi la Hotel California ( cu rezervare prealabila);
- 2 sezlonguri cu umbrela incluse /camera pe plaja Copiilor sau pe plaja California pentru toti turistii cazati in hotelurile Grupului CoHotels, La fiecare din cele doua sectoare de plaje, turistii beneficiaza de dj si echipe de animatori, care vor umple momentele petrecute la soare cu jocuri si concursuri captivante;
- 30 min. Aquagym ;
- La sejur de minim 5 nopti, turistii beneficiaza gratuit de spectacole la Teatrul de Vara Jupiter: saptamanal - un concert, o piesa de teatru si o piesa de teatru pentru copii (01 iulie - 31 august), o intrare gratuita pentru 2 persoane /camera la Paradis Land - parc de aventura si 1 acces/familie la Galaxy WaterPark Jupiter (01 iulie - 31 august);
- Restaurant California (AI) - atmosfera romantica, muzica live, in fiecare seara la terasa piscinei cu vedere la mare;
- 20 la suta reducere la Restaurant Cucina Italiana a la carte - bucataria mediteraneana, canzonetele italiene, cuptorul de pizza cu lemne, toate intr-o gradina atent amenajata.- serviciu cu plata;
- 20 la suta reducere la Restaurant Fish and Grill a la carte - In acordurile pianului, pe malul marii vei gusta cele mai savuroase specialitati de carne si peste - serviciu cu plata;
- Internet Wifi gratuit in camere si in spatiile comune;



Servicii masa: All inclusive

Sistem de servire al meselor si bauturilor:

In regim bufet: mic dejun (07:30 - 09:30), gustare (10:30-11:30), pranz (12:30 -15:00), gustare (17:00 - 18:00) si cina (19:00 - 21:30). Acestea vor fi servite in spatii special amenajate in cadrul unitatii hoteliere unde beneficiati de serviciile de cazare.
Gustare dimineata se compune din urmatoarele produse : fructe, fursecuri, crostata, chec etc.
Gustare dupa amiaza se compune din urmatoarele produse : pizza, focacia, inghetata, compot fructe, fructe, etc.
Bauturile alcoolice si non alcoolice incluse se pot servi, astfel:
1. Baruri restaurante: apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in timpul programului de masa.
2. Baruri plaje : apa, sucuri, cafea, ceai, bere draft in intervalul 08:00-19:00.
3. Lobby Bar California: apa, sucuri naturale si carbogazoase, cafea, ceai,
bere draft, vin alb/roze/rosu draft, bauturi alcoolice in intervalul 08;00 -
24:00.

4. Bar piscina California: apa, sucuri, cafea, ceai in intervalul 08;00 -23;00.
Bauturi alcoolice si vin alb/roze/rosu draft in timpul programului de
servire al meselor principale.




Clubul Copiilor TOTUL GRATUIT pentru turistii Cohotels
Casa cu Povesti - pe scena de sub cupola teatrului din parcul de distractii Baby Land vor fi prezentate zilnic spectacole interactive de teatru pentru copii, sustinute de actori profesionisti.
Centrul de Dans si Atitudine - cursurile de initiere in dans si expresie corporala vor fi insosite de cursuri Zumba pentru mamici si copii.
Atelierul de Creatie - intr-un spatiu special amenajat, animatori profesionisti ii vor introduce pe copii in fiecare zi in tainele modelajului, picturii, artei origami. O expozitie va reuni, saptamanal, cele mai reusite creatii ale micilor cursanti.
Scoala de Teatru - pentru toti copiii pasionati de actorie, o trupa de profesionisti va sustine zilnic cursuri de initiere in acest univers fascinant. Un spectacol saptamanal, va da ocazia punerii in practica a celor invatate.
Plaja Copiilor - o intreaga plaja apartinand grupului Cohotels este amenajata cu tobogane si jocuri gonflabile. O echipa de animatori profesionisti se va dedica organizarii jocurilor si concursurilor pentru cei mici. Pe langa amenajarile de plaja, special pentru mamici, tatici si bunici vor fi puse la dispozitie jocuri de table si sah.
Babyland (16:30-23:00) - Unicul parc de distractii interactive pentru copii din Sudul litoralului. Aici veti gasi instalate noile modele de tobogane, plase elastice si curse cu obstacole. In fiecare seara, petrecerile tematice si parada personajelor de poveste ii vor avea ca invitati speciali pe Batman, Spiderman, si mai vechii eroi din povestiriile cu pirati si indieni.
Gradinita cu program de babysitting (09:00-12:00 si 16:00-21:00) - locul in care iti poti lasa copilul sub atenta supraveghere a animatorilor hotelului. Pentru copii cu varsta cuprinsa intre 3 si 12 ani. Situata in incinta
hotelului California.






Facilitati copii (in camera cu 2 adulti):
- Primul si al 2 lea copil intre 0 - 7 ani cazati in camera cu doi adulti, beneficiaza de gratuitate 100% la cazare si masa, cu pat suplimentar inclus (max 1 / camera). Persoanele peste 7 ani achita loc conform tarifelor si beneficiaza de pat suplimentar


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.