Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotelul Diamnat este situat la 50 m de plaja si are 102 camere duble (twin). Amplasarea sa intr-un peisaj pitoresc si atmosfera primitoare sunt doar doua dintre aspectele ce va garanteaza un sejur relaxant in Cap Aurora.
Hotelul pune la dispozitia turistilor: piscina exterioara pentru adulti cu apa mineral-sulfuroasa, piscina pentru copii, spatiu de joaca pentru copii, un restaurant unde puteti savura delicioase mancaruri cu specific romanesc, terasa, internet wi fi, seif la receptie, parcare proprie dar si jocuri pentru serile lungi de vara (rummy, sah, table, etc.)
Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu balcon, TV, aer conditionat, racitor, baie cu dus, uscator de par.
Pat suplimentar copil - 50 % din valoarea unui loc de cazare
Serviciile de masa se practica in sistem AUTOSERVIRE prin intermediul unui card valoric incarcat electronic la receptie. Suma depusa pe cardul valoric se poate consuma dupa preferinta, pe durata intregului sejur.
Hotelul nu primeste animale de companie.Camera single: 80 % din valaorea unei camere duble/ziCazarea incepe la ora 16.00 iar eliberarea camerelor se face pana la ora 12.00

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.