Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Hotel Opal*** pune la dispozitia turistilor un numar de 217 camere duble si 17 apartamente. Camerele au dotari specifice categoriei de 3 stele: TV LED, racitor, aer conditionat, internet. Toate camerele au balcon cu vedere la mare sau la padure.
Serviciile de masa se asigura in Restaurantul complet renovat - amenajare moderna, cu linii noi pentru servirea meselor sub forma de buffet suedez, mobilier nou si pe terasa Opal (a la carte), care are vedere la mare.
Restaurantul Opal gazduieste mic dejun si pranz sub forma de bufet suedez, cu bauturi incluse (apa, suc si bere). Terasa Opal in aer liber este deschisa la pranz si cina, pentru servirea a la carte. In majoritatea serilor ambianta este asigurata de o formatie care canta live.


Pentru momentele de relaxare, Hotel Opal pune la dispozitia oaspetilor sai o zona de lounge cu priveliste spre mare, amenajata cu mese de bar, bancute, umbrare si sezlonguri, precum si un teren de tenis cu zgura, deservit la cerere, de un instructor.


Pentru copii sunt amenajate 2 locuri de joaca, unul interior (cu supraveghetor) si unul exterior. Saptamanal sunt organizate diferite activitati pentru cei mici.

Hotelul dispune de parcare cu o capacitate de 120 de locuri, gratuita in limita locurilor disponibile.


Este permis accesul cu animale de companie de talie mica, taxa 55 lei/zi;

Nu se poate valorifica masa in sistem fisa cont.
Masa se achita pentru toate persoanele ocupante ale camerei.





Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie