Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Familiie si copii

Localizare: Mera Onix este situat in partea de sud a statiunii Jupiter, la 30 de metri de plaja, la granita dintre Venus si Cap Aurora.

Descriere: Dupa un lung proces de renovare si modernizare, Mera Onix, parte a grupului Mera Hotels, si compus din fostele hoteluri Onix si Safir, s-a deschis in vara anului 2018, avand cu un aspect nou, modern si dotari de 4 stele.
Complexul Mera Onix beneficiaza de o pozitionare deosebita, pe faleza inalta a statiunii, cu privelisti deosebite spre intinsul marii sau spre statiune. Pachetele turistice includ servicii de tip all inclusive. Mera Onix dispune de 350 de spatii de cazare distribuite in mai multe tipuri de camere
Spatiile interioare sunt amenajate in nuante calde cu tenta marina, care au menirea de a introduce turistul in atmosfera vacantei la mare inca de la primii pasi pe care ii face in hotel.

Camere: Toate camerele sunt dotate cu sistem de acces in camera pe baza de cartela, aer conditionat, TV, telefon, minibar (contra cost), seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere si balcon.

Camerele duble matrimoniale/twin sunt cu pat matrimonial sau cu 2 paturi de o persoana, au 15 mp, si sunt dotate cu sistem de acces pe baza de cartela, TV LCD, telefon, minibar (produse contracost), seif, aer conditionat, baie cu dus, cosmetice, uscator de par, balcon. Pot fi cu vedere la statiune sau cu vedere spre mare.Peste 15 mp de confort si un balcon unde puteti s stati pentru a admira marea sau privelistea insufletita a statiunii. In hotel sunt 284 de camere de acest tip, Unele camere au vedere la mare. Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: camera dubla poate gazdui 2 adulti si 1 copil.

Camera dubla king cu jacuzzi pe terasa are 20 mp, pat matrimonial (180/190 cm) si canapea extensibila (140/190 cm), sistem de acces pe baza de cartela, aer conditionat, minibar (produse contracost), TV LCD, telefon, seif. Dotari: sistem de acces in camera pe baza de
cartela/bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon, seif, baie cu
cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere, prosoape de
plaja, terasa cu jacuzzi.
Recomandare: poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Camerele dubla family au 25 mp, 2 dormitoare cu pat matrimonial, interconectate, fiecare camera cu baie proprie, minibar (produse contracost) si au vedere la mare.
Nu lipsesc elementele de confort pentru intreaga familie: paturile matrimoniale cu saltea cu memorie, televizoarele, inclusiv un ptut pentru copii, la cerere. Locul de unde porniti la plaja si unde va intoarceti dupa o zi activa la piscina. in hotel sunt 8 camere de acest tip, disponibile pentru cazare.. Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: camera family poate gazdui pana la 4 adulti.

Apartamentele Junior au 30 mp, au aceleasi dotari ca si camera dubla si sunt formate din living cu o canapea extensibila si un dormitor cu pat matrimonial. Pot fi cu vedere la statiune sau cu vedere spre mare, repartitia se face la receptie, in functie de disponibilitate.
Pentru extra-confortul intregii familii am adaugat o saltea cu memorie tratata cu aloe vera.. De pe balcon puteti sa admirati peisajul animat din statiune. in hotel sunt 13 apartamente de acest tip. . Este permis fumatul pe balcon.
Recomandare: apartamentul junior poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Apartamentele cu Jacuzzi pe terasa au 30 mp+terasa generoasa cu jacuzzi, dormitor cu pat matrimonial si living cu canapea extensibila. Acest apartament are o camera de zi, un dormitor luminos, doua bai, inclusiv un pat matrimonial si o canapea extensibila. Bonus: terasa privata cu jacuzzi si cea mai spectaculoasa panorama a marii - ideala pentru relaxare la orice ora si bai de soare in intimitate. In hotel sunt disponibile 8 apartamente de acest tip. Este permis fumatul pe terasa. Dotari: sistem de acces in
camera pe baza de cartela/bratara, aer conditionat, TV LCD, telefon,
seif, baie cu cabina de dus, uscator de par, cosmetice hoteliere,
prosoape de plaja, terasa cu jacuzzi, minibar contra cost.

Recomandare: poate gazdui 2 adulti si 2 copii sau 3 adulti.

Facilitati hotel: Pe langa spatiile de cazare, Mera Onix ofera oaspetilor sai o piscina exterioara cu o suprafata de 600 mp dotata cu dusuri cervicale, banchete cu hidromasaj si gheizere, precum si o zona cu Aqua Vortex, unde doritorii pot inota impotriva curentilor.
Pentru cei mici, exista o piscina cu o adancime de maxim 50 cm. Tot pentru ei este amenajat un loc de joaca interior, unde se organizeaza zilnic concursuri, lectii de pictura, spectacole etc.
Pentru relaxarea de dupa plaja, seara, pe terasa hotelului se vor organiza diferite spectacole cu muzica live, dansuri, cabaret.

Mera Onix dispune de plaja privata, cu o suprafata de aproximativ 9000 mp, situata in partea dreapta a resortului. Accesul este gratuit pentru turistii cazati in hotel, cu acordare de sezlonguri (in limita disponibilitatii).

Piscina INFINITY Mera Onix
Aceasta este vedeta vacantei la mare si preferata tuturor celor care ne calca pragul ! Piscina Infinity este spectaculoasa si iti dezvaluie marea infinita de la inaltime, in timp ce inoti relaxat. Cu o suprafata de 600 metri patrati de apa, are dusuri cervicale, hidromasaj si gheizer - ca sa te mentii in forma sau sa te relaxezi. Piscina se afla in zona de terasa a restaurantului Mera Onix. Are margini infinite ce pot fi considerate o adevarata mare personala, iluzi optica fiind incredibila.

Piscina pentru copii
Distractie pentru copii, dar si balaceala! O piscina cu apa de mica adancime, care are maxim 50 cm si 180 de metri patrati, le stau la dispozitie. Piscina este supravegheata in permanenta de un salvamar, iar apa este incalzita si tratata bactericid cu lampa UV, astfel incat se vor bucura de cea mai curata apa.

Kids Club
La Mera Onix suntem incantati sa ii facem pe cei mici fericiti. De aceea, am amenajat pentru ei un loc de joaca interior, iar echipa de animatori cu experienta este pregatita sa se joace si sa puna in practica cele mai diverse activitati educativ-recreative. Programul este valabil 12 ore pe zi si este ideal pentru copiii de la 3 la 14 ani. Printre activitatile ce se desfasoara pe parcursul intregii zile, amintim: concursurile si competitiile, pictura, parada costumelor si momentele unice oferite de personajele Disney.

Plaja Mera Onix
Daca e vacanta, ai nevoie de un loc unde sa te bronzezi, dar si unde poti savura o bautura rece si ceva dulce. Plaja noastra este alegerea perfecta sa-ti incepi diminetile la soare, pe sezlong. Situata in partea dreapta a resortului, te intampina mereu cu nisipul cel mai fin, sezlonguri si umbrele. Accesul este gratuit pentru oaspetii nostri, iar sezlongurile se acorda in limita disponibilitatii.

Restaurant Mera Onix
Cu privelistea marii pe fundal si o terasa mereu antrenanta. Cu decoruri luminoase si accente marine. Mereu incapator, intotdeauna primitor - pentru toata familia, pentru prietenii de familie, pentru parinti si pentru copii. La Mera Onix din Cap Aurora orice masa este un rasfat inzecit, in timp ce ai plaja la picioare. In plus, pe terasa panoramica cu piscine si muzica live peisajul se asorteaza la vacanta ta si are tot ce-ti poti dori.
Terasa restaurantului este animata in fiecare seara de nenumarate momente artistice, atat pentru copii cat si pentru adulti.

Bar Mera Onix
In Cap Aurora, la Mera Onix, te bucuri de o selectie de bauturi care acopera orice moment al zilei: de la cafea, apa si bauturi racoritoare, la vinul casei si bere draft, pana la coniac, lichior, vermut si vodca.
Mera Onix pune la dispoziria clientilor sai locuri de parcare, in limita capacitatii spatiului existent. Mera Hotels nu isi asuma raspunderea pentru eventuale daune produse in parcare.

Servicii incluse (all inclusive):
- Piscine pentru adulti;
- Umbrele si sezlonguri la plaja/piscine in limita locurilor disponibile (alocarea sezlongurilor se face in ordinea sosirii la piscina/plaja);
Parcare in limita locurilor disponibile;
- Loc de joaca exterior/interior pentru copii,
- Piscina pentru copii incalzita;
- Mini Aquapark pentru copii;
- Piscina cu tobogane
acvatice a 3 canale, Jocuri si concursuri adulti si copii (piscine, terasa);
- Animatori;
- Muzica live; Program artistic;
- Tenis de masa, Rummy, Table, Sah, Biliard;
- Internet WIFI;
- Pat bebe tip tarc la cerere, in limita disponibilitatii;
- Beach Bar All inclusive;

Servicii optionale (contra cost):
- SPA (piscina interioara cu cascada cervicala si inot impotriva curentului, sauna filandeza, salina, biosauna, baie de vapori, dusuri emotionale, bazine kneipp, cabinet masaj single si in cuplu, cabinet cosmetic, fantana de gheata, hammam) club games (biliard, darts), bar piscina a la carte, minibar in camera.
- Minibar in camera

Servicii de masa all inclusive 2023 (in regim bufet, oferite la restaurant):
- micul dejun se serveste zilnic intre orele 7.00-09:30
- pranzul se serveste zilnic intre orele 12:30 -14:30;
- gustarea se serveste zilnic intre orele 10:30 a 12:00; 16:00 a 18:30
- cina se serveste zilnic intre orele 19:00-21:00
- apa plata, apa minerala, cafea si bauturi racoritoare oferite la restaurant si pe terasa intre orele 7:00-22:00. Bauturile mentionate nu sunt imbuteliate.
- vinul casei si bere draft oferite la restaurant si pe terasa intre orele 11:00-22:00;
- lichior, vermut, vodca, coniac, oferite la restaurant in timpul mesei de pranz (12:30 a 14.30) si cina (19:00 a 21:00);

IMPORTANT: Serviciile din ziua sosirii incep cu pranzul, moment in care veti primi bratara care va ofera acces la facilitatile resortului, mentionate in pachetul all inclusive. Check-out-ul se realizeaza cel tarziu la ora 12:00 si presupune predarea cardurilor de acces si a bratarilor. Dupa aceasta ora nu va mai fi permis accesul la facilitatile resortului.
Este interzisa parasirea restaurantului sau terasei cu alimente si/sau bauturi, vesela, tacamuri, etc.

Parcare gratuita in limita locurilor disponibile: Hotelul nu percepe taxa pentru parcare si nici nu retine locuri pentru turisti. Parcarea este gratuita in
limita disponibilitatii. Parcarea nu este pazita in mod special si prin urmare Resortul nu este responsabil
pentru paza juridica a autoturismului sau a bunurilor din acesta

Acces animale: Este interzis accesul cu animale de companie in incinta hotelului. Mera Onix are dreptul sa refuze cazarea clientilor insotiti de animale de companie sub sanctiunea anularii rezervarii si a platii
unei penalitati, echivalentul a 50% din valoarea intregului sejur rezervat.; aceiasi sanctiune se aplica si in cazul in care se constata prezenta in hotel a animalelor sau pasarilor de companie dupa efectuarea
cazarii.

Fumatul: este interzis in incinta hotelului, exceptand balcoanele camerelor si spatiile din hotel
amenajate/dotate cu scrumiere. Turistii care nu respecta aceasta regula vor suporta rigorile legii nr.
15/2016 (amenda de la 100 lei la 500 lei).

Politici copii:
- 0 lei/zi pentru un copil de 0 - 2,99 ani; La cerere, se poate oferi patut bebe tip tarc, in limita disponibilitatii;
- 94 lei/zi pentru un copil de 3 - 6.99 ani;
- 125 lei/zi pentru un copil de 7 - 11.99 ani;
- 250 lei/zi pentru un copil peste 12 ani;

Tariful suplimentar pentru cazare: oferim la cerere in limita disponibilitatii, pat suplimentar contra cost, la tariful de 70 de lei/noapte.
Intr-o camera dubla se poate adauga maxim un pat suplimentar sau un patut pentru bebe

Incepand cu sezonul 2021 se va incasa la check-in taxa de statiune, in valoare de 5 lei/persoana/zi, conform HCL 283/23.12.2020


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie