Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

APOLLO OVICRIS


Descriere

Hotelul Apollo Ovicris este situat in apropiere de centrul statiunii si de gara Eforie Nord, la 10 minute de plaja. Hotelul va ofera cazare in 188 camere duble si 5 triple, toate avand baie proprie. Masa poate fi servita in restaurantul hotelului, care ofera mai multe variante de meniu pentru mic dejun, cina si pranz. Hotel Ovicris Eforie Nord mai dispune de sala de conferinte, bar, terasa, loc de joaca pentru copii si o zona verde destinata relaxarii. Dotari generale:
- 188 camere duble si 5 camere triple
- restaurant cu specific romanesc si international, bar, terasa
- internet wireless in lobby
- seif la receptie
- gratar, gradina, foisor
- tenis de masa
- loc de joaca pentru copii interior/ exterior
- jocuri pentru adulti (sah, table, tenis de masa)
- piscina adulti si copii cu sezlonguri gratuite, bar la piscina.

Check-out: ora 12:00
Check-in: ora 18:00

Camerele din incinta hotelului au urmatoarele dotari: aer conditionat, grup sanitar propriu, dus cu cadita, TV+cablu, balcon, fridgider parchet sau mocheta, tamplarie pvc.

In camera dubla se pot caza maxim 2 adulti + 2 copii 0-11,99 ani.
Copiii 0-1,99 ani sunt considerati infanti si au cazare gratuita, in limita disponibilitatii din ziua cazarii se ofera patut gratuit.
1 copil 2-11,99 ani cazat cu 2 adulti in camera are 100% reducere la cazare, fara pat suplimentar, achita masa si poate rezerva un pat suplimentar optional (50% reducere dintr-un loc de cazare).
Al 2-lea copil 2-11,99 ani cazat cu 2 adulti in camera achita obligatoriu pat suplimentar (50% reducere dintr-un loc de cazare).
1 copil 12-15,99 ani achita obligatoriu pat suplimentar (50% dintr-un loc de cazare).
Copiii peste 16 ani sunt considerati adulti si achita obligatoriu contravaloarea unui loc de cazare (beneficiaza de pat suplimentar).
In camera dubla se accepta un singur pat suplimentar sau patut pentru infant.

Prezentarea actelor de identitate pentru adulti si a certificatelor de nastere pentru copii la check-in este obligatorie. In cazul neprezentarii certificatelor de nastere pentru copii se va achita 100% din contravaloarea unui loc de cazare.

Micul dejun se serveste in regim bufet suedez (minim 40 pers).
Pranzul si cina se servesc in regim de autoservire sau a-la-carte, valoarea meselor de pranz si/ sau cina se incarca pe un card valoric si se poate consuma la oricare din restaurantele Ovicris.

Nu se accepta animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.