Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

HOTEL ANCA este situat pe malul lacului Belona, intr-o minunata zona de relaxare, la doar 5 minute de mers pe jos de centrul orasului Eforie Nord si 100 m plaja. Acesta are 44 camere duble si 1 camera single, situate in doua corpuri separate.
Dotari si servicii
Hotelul pune la dispozitia turistilor un restaurant (se serveste doar micul dejun bufet suedez), parcare proprie, bar-de-zi, terasa, masa de billiard, masa de ping pong, loc de joaca special amenajat pentru copii.
Accesul cu animale de companie si fumatul sunt interzise.
Servicii masa
MASA: restaurant propriu,
mic dejun in sistem bufet suedez. 35 lei/ zi/ adult sau copil peste 12 ani, si 20 lei/ zi/ copil cu varsta de 5 - 12 ani.
Dotari camere
Corpul A are o capacitate de 30 de camere duble fara balcon (cu pat matrimonial sau twin). Toate camerele sunt dotate cu TV, frigider de tip minibar, aer conditionat, internet, seif, baie cu dus cu cuva, foehn.
Toate camerele din Corpul A au vedere catre Lacul Techirghiol.
Corpul B are o capacitate de 15 camere, dintre care 1 camera single si 14 camere cu pat matrimonial, dispuse astfel: 4 camere la parter fara balcoane si 11 camere la etaj, cu balcon.
Vederea camerelor este catre Lacul Belona si curtea interioara a Complexului Anca. Toate camerele sunt dotate cu TV, frigider de tip minibar, aer conditionat, baie cu dus cu cuva, foehn.
Facilitati copii
In camera cu 2 adulti:
- 1 copil 0-7.99 ani beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar;
- 2 copii 0-7.99 ani, primul copil beneficiaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, iar pentru al doilea copil se achita si beneficiaza de pat suplimentar;
- 1 copil 08-13.99 ani achita si beneficiaza de pat suplimentar;
- 2 copii 08-13.99 ani, pentru primul se achita 100% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de camera tripla (dubla si canapea extensibila)
- 2 copii, primul 0-7.99, iar al doilea 8-13.99 ani, primul benefiziaza de cazare gratuita, fara pat suplimentar, iar al doilea achita si beneficiaza de pat suplimentar;
- 1 copil de peste 14 ani sau al treilea adult achita 100% din valoarea unui loc de cazare si beneficiaza de pat suplimen

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.