Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Dunarea


Descriere

Complex Dunarea Eforie Nord este situat in partea de sud a statiunii, in apropierea garii si la aproximativ 1 km fata de plaja. Pentru confortul turistilor sai, Hotel Dunarea asigura, cu microbuze proprii, transport gratuit pana la plaja si inapoi (ultimul transport pleaca de la hotel la ora 16:40).
Intins pe o suprafata mare de teren, de aproximativ 20.000 mp, Complex Dunarea ofera oaspetilor sai un loc de odihna si relaxare inconjurat de copaci, brazi, flori si gazon.
Cazarea se face in 23 vile renovate in anul 2009, totalizand un numar de 300 de camere duble si apartamente.
Pe langa spatiile de cazare, Complex Dunarea Eforie Nord pune la dispoztia turistilor un restaurant cu autoservire, terasa in aer liber, piscina pentru adulti si copii, mai multe locuri de joaca, parcare, baruri.
Pentru parinti, Hotel Dunarea organizeaza seri folclorice, concursuri karaoke, discoteca in aer liber, seri cu cine festive si spectacole cu muzica live.
Toate camerele au balcon sau terasa , grup sanitar propriu ( cu cabina de dus, uscator de par), pardoseala din gresie, mobilier, tamplarie PVC cu geam termopan, apa calda non-stop, complexul avand incalzirea pe baza de panouri solare , televizor, telefon, aer conditionat, minibar.BONURILE VALORICE SUNT INCLUSE DOAR PENTRU ADULTI

Camerele duble standard sunt cu pat matrimonial sau cu 2 paturi de o persoana. Sunt impartite in vile cu parter + 1 etaj sau parter + 2 etaje. Repartitia camerei se face la Receptie, in momentul cazarii.
Camerele triple au dotare 1 pat matrimonial si 1 pat de o persoana si sunt impartite in vile cu parter + 2 etaje.
Camerele duble superioare, impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, au in dotare pat matrimonial si terasa.
Apartamentele impartite in corpuri de cladiri cu regim de inaltime parter, sunt dotate cu pat matrimonial si canapea extensibila, au baile cu jacuzzi si dus, fara usa intre camere, cu terasa.
Locul de joaca este amenajat cu tobogane, castele , balansoare si multe alte jucarii. Parcarea amenajata la intrarea in complex este gratuita (in limita celor 100 de locuri disponibile).
Program pentru copiii - incepand cu 20.06 cei mici vor beneficia de prezenta echipei de animatori intre orele 10.00-19.00, jocuri si jucarii pentru copii cu varsta cuprinsa intre 1 si 10 ani, desene animate, teatru de papusi, modeling de baloane, face painting, kids disco&karaoke.
Pentru sejururile achizitionate cu minim demipensiune turistii beneficiaza de sezlong gratuit pe plaja privata si transfer de la plaja la hotel.
Nu se permite cazarea cu animale de companie.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.