Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

NATURE VILLAS

Descriere

Nature Villas sunt 3 vile recent construite, dispunand de piscina privata si vederi spectaculoase asupra plantatiilor de maslini si chiparosi de pe dealurile din Agios Nikitas, pe frumoasa insula Lefkada. Vilele "Acqua Azzurra", "Spiaggia dorata" si "Mare magico" sunt orientate spre sud-vestul Marii Ioniene, insula Paxos si muntii Epirus, cu vedere la plajele de nisip lungi si aurii, la doar 600 m de satul Agios Nikitas. Incepand cu 01.01.2018 va fi introdusa taxa locala. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 0.5eur – 4eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!
Localizare

Nature Villas sunt 3 vile recent construite, dispunand de piscina privata si vederi spectaculoase asupra plantatiilor de maslini si chiparosi de pe dealurile din Agios Nikitas, pe frumoasa insula Lefkada.
Vilele ‘’Acqua Azzurra”, “Spiaggia dorata” si “Mare magico” sunt orientate spre sud-vestul Marii Ioniene, insula Paxos si muntii Epirus, cu vedere la plajele de nisip lungi si aurii, la doar 600 m de satul Agios Nikitas.

Facilitati vila

Fiecare vila are o suprafata de aproximativ 100 m² impartita in 2 niveluri principale si mansarda, cu 2 dormitoare, 2 bai si 1 WC cu dus, mansarda fiind un al treilea dormitor. Fiecare vila are propria poarta de intrare si gradina in partea din fata, terasa mare cu piscina (4.5x9 m), loc de parcare privata pentru cel putin 1 masina. La intrarea in vila, la nivelul principal, exista o bucatarie si un living in aceeasi incapere. Langa bucatarie sunt scarile care duc spre mansarda si in jos, spre dormitoare. Exista si o baie cu dus pentru uz comun pentru etaj si mansarda. Scara duce in jos la dormitorul dublu cu baie proprie spatioasa, o terasa deschisa, un al doilea dormitor cu paturi twin si o baie cu dus. La mansarda este al treilea dormitor cu 2 paturi single. Fiecare unitate se bucura de toate beneficiile unui spatiu privat (gradini si piscina).

Facilitati camere

Capacitatea fiecarei vile este de maxim 6 persoane. Printre facilitatile oferite sunt: aer conditionat in zona de servit masa si in dormitoare, bucatarie complet echipata, 1 dormitor cu pat dublu si baie cu cada, 1 dormitor cu 2 paturi single si baie cu dus, 1 mansarda cu 2 paturi si baie cu dus la parter, masina de spalat vase, semineu, balcon cu vedere la mare si terasa cu piscina, TV LED cu USB media player, satelit TV, acces gratuit la internet WIFI, uscator de par, fier de calcat, masa de calcat, seif, zona de gratar, servicii de curatenie o data pe saptamana (la cerere), schimbarea lenjeriei de pat o data pe saptamana (la cerere) .

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.