Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Arcadia este un hotel tip boutique situat in Mamaia Nord, la numai 50 de metri de plaja si la doar 6 km de centrul orasului Constanta.

Face parte din complexul Marina Regia Residence, unde oaspetii au la dispozitie o plaja privata, piscine interioare si in aer liber, sali de conferinte, 3 restaurante si un centru spa.

Proprietatea asigura parcare privata gratuita si acces gratuit la internet WiFi in zonele publice.

Camerele Hotelului Arcadia sunt decorate in teme si concepte diferite. Toate sunt dotate cu aer conditionat si cu minibar.

Cele 3 restaurante ale hotelului ofera mancaruri rafinate din bucataria internationala moderna. Oaspetii pot lua masa in interior sau pe 2 terase insorite. Barul serveste cocktailuri exotice si trabucuri fine.

Marina Regia Residence ofera o piscina infinita frumoasa in aer liber si o piscina special amenajata pentru copii. Oaspetii au la dispozitie piscina interioara cu tematica romana, centrul spa modern Imperia sau zona de fitness, la un cost suplimentar.

Accesul cu animale: Nu este permis.



Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.