Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Complex Bulevard

Descriere

Localizare: Complexul Bulevard Constanta este situat pe Bulevardul Mamaia, in zona Delfinariu, la 2-3 minute de intrarea in Statiunea Mamaia. Hotelul Bulevard are o pozitie privilegiata, fiind aproape de Mamaia, dar si de centrul comercial al Constantei (10 minute cu masina), sau centrul istoric al orasului (15 minute). Vis-a-vis de hotel este parcul cu lacul Tabacarie, un loc ideal pentru plimbare.

Descriere: Complexul Bulevard este renovat recent si dispune de restaurant international, terasa, Piano bar - o zona de relaxare cu 50 de locuri capacitate, piscina, toate amenajate si decorate cu eleganta si bun-gust. Astfel, se adreseaza atat celor care vin in vacanta la mare sau pentru a vizita Constanta, cat si celor care ajung in oras in interes de afaceri.

Camerele sunt decorate in stil clasic sunt dotate cu aer conditionat, wi fi, minibar, tv cu cablu, telefon, baie cu dus/cada/cadita, uscator de par, cosmetice hoteliere, papuci si fierbator.
Camerele duble 3* au aproximativ 18 mp suprafata si sunt dotate cu pat matrimonial sau doua paturi twin.
Camerele duble superioare 4* sunt mai mari, au o suprafata de 22 mp, si dispun de un pat matrimonial.
Apartamentele au o suprafata de 50 mp, si sunt compuse din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
Apartamentele superioare sunt mai generoase in suprafata, au 60 mp, si sunt compuse tot din living cu canapea extensibila si dormitor cu pat matrimonial.
In ambele tipuri de apartamente, dormitorul e separat cu usa de restul spatiului.
Repartizarea camerelor se face la receptie, in momentul cazarii, in functie de disponibilitate.

Restaurant: Micul dejun se serveste sub forma de bufet suedez.
Demipensiunea (mic dejun si cina) se servesc in sistem bufet suedez (pentru minim 30 de oaspeti).

Centru de conferinte este compus din 2 sali, dotate corespunzator cu echipamente ultramoderne pentru evenimente corporate de succes. Sala Caragiale dispune de 150 locuri, iar sala Panoramic de 70- 80 locuri si este situata la etajul 4.

Parcarea privata se ofera gratuit in limita disponibilitatilor.

Hotelul Bulevard este deschis tot timpul anului

Nu se accepta animale de companie in sezon.


Ora check-in: 16:00 Ora check-out: 12:00


Pentru acest hotel se achita la receptie in ziua cazarii, o Taxa de statiune in valoare de 1% din valoarea tarifului de cazare fara T.V.A pentru intreg sejurul


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.