Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Profil: Relaxare si confort

Localizare: Hotelul Delfin este amplasat in partea de sud a statiunii Mamaia, foarte aproape de Satul de Vacanta, zona comerciala Perla si Aqua Magic

Descriere: Hotel Delfin a fost renovat si reclasificat in anul 2019 si in prezent ofera conditii de cazare specifice clasificarii la 3 stele, camerele fiind dotate cu aer conditionat, bai renovate, televizor si minibar.
Hotel Delfin Mamaia nu are restaurant propriu, insa in jur exista numeroase terase si restaurante unde se poate servi masa.
Structurat pe 4 etaje, Hotel Delfin asigura gazduirea oaspetilor sai in 140 de camere, dotate cu televizor led smart, internet wifi, minibar, aer conditionat, prosoape personalizate, saltele cu spuma de memorie, uscator de par, produse de igiena; facilitati menite sa iti asigure linistea si confortul dorit.

Camere:
Camerele sunt mobilate modern, luminoase si confortabile, dotate cu saltele cu spuma de memorie si perne hipoalergenice. Nu toate camerele dispun de balcoane, dar va oferim o priveliste spectaculoasa asupra gradinii din jurul hotelului, intregul concept fiind dezvoltat in jurul atentiei fat de mediu si al unei atmosfere cat mai apropiat de natura.
- CAMERA DUBLA cu vedere la gradina NU are balcon
Camera este spatioasa, cu o suprafata de 15mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat dublu de 1,60 / 1.90m , birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.
- CAMERA DUBLA KING cu balcon
Camera cu balcon, spatioasa, cu o suprafata de 18mp care impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Luminoasa si comfortabila, camera este dotata cu tamplarie si geam termopan, balcon, pardoseala din gresie iar accesul este se face baza de cartela. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat matrimonial de 1.80 / 2.00m , birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.
-CAMERA DUBLA PLUS cu vedere la gradina
Camera este spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu funtionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din pat dublu de 1.60 / 2.00m si o sofa extensibila de 0.7/2.00m, birou si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta. Luminoasa si comfortabila, camera este dotata cu tamplarie si geam termopan, balcon, pardoseala din gresie iar accesul este se face baza de cartela.
-CAMERA TWIN cu vedere la gradina Camera este spatioasa, cu o suprafata de 18mp si impresioneaza prin imbinarea comfortului cu functionalitatea. Este dotata cu toate facilitatie corespunzatoare pentru o sedere cat mai placuta: aer conditionat, minibar, mobilier de camera compus din doua paturi twin, masa cu doua fotolii si garderoba sau dulap. Televizorul cu ecran plat, internetul wireless si baia privata dotata cu cabina de dus, uscator de par si prosoape, in care articolele de toaleta sunt gratuite, aduc un plus de comfort, toate acestea pentru a va oferi o experienta de cazare cat mai placuta.

Camerele cu vedere la gradina NU au balcoane!!

Restaurant:
Hotelul nu are restaurant, insa in zona exista o multime de terase si restaurante unde turistii se pot bucura de preparate romanesti si internationale.

Facilitati:
- parcare (in limita locurilor disponibile)
- lift
- internet wi-fi
- plaja privata
- camere cu balcon

Taxele locale se achita la fata locului.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie