Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Hacienda De Mare


Descriere

Cu vedere la plaja din Olimp, HaciendaDeMare ofera un restaurant si un bar. Toate camerele includ TV cu ecran plat si canale prin cablu, precum si baie privata.Camerele au aer conditionat, acces gratuit la internet WiFi, dulap si vedere lagradina.
Un complex pe malul marii care pune la dispozitie 3 tipuri de camere: - 4apartamente cu vedere la mare (o camera cu pat matrimonal, 160 cm si 1 cameracu canapea extensibila, 160 cm) - 38 mp, beneficiaza de balcon. - 5 apartamenteduplex cu vedere laterala (parter cu canapea extensibila, 160 cm, scarainterioara si etaj cu pat matrimonial, 160 cm) - 36 mp, beneficiaza de terasa.- 9 camere duble cu vedere la padure (pat matrimonial 160 cm) - 22 mp, farabalcon/terasa. Toate camerele au baie proprie (cu dus) si beneficiaza deWi-Fi, TV cu cablu, aer conditionat, minifrigider, uscator de par si produse debaie.
Fiecare camera a hotelului are unbalcon.
Oaspetii de la Hacienda De Mare potsavura un mic dejun tip bufet.
Unitatea de cazare pune ladispoziie terasa.
Mamaia se afla la 47 km de HaciendaDe Mare, iar Constanta este la 40 km. Cel mai apropiat aeroport este aeroportulinternational Mihail Kogalniceanu, la 64 km de hotel.

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.