Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

MARINA HOLIDAY CLUB


Descriere

Marina Holiday Club este un complex de 4 stele. Este situat la inceputul orasului Pomorie, la 200 de metri de plaja si la 50 de metri de parcul acvatic local. Pe teritoriul complexului sunt amplasate Centru Balneo & Spa, Sala de sport, Teren de minigolf, Piscina in aer liber, Pool si Lobby Bar, Restaurant principal, Restaurant BBQ, Gradina pentru copii, Sala de conferinte, Garaj subteran.
Facilitati
Construita in 2007 si ultima renovata in 2015, 1 bloc, 6 etaje si 4 lifturi, 150 unitati. Restaurant principal, restaurant a-la-carte, lobby bar, bar la piscina, sala de conferinte (80 locuri), magazin, room service, schimb valutar, inchiriere masina, seif de inchiriat. Conexiune Wi-Fi gratuita. Asistenta medicala (contra cost). Exista acces in zonele comune ale hotelului pentru persoanele cu dizabilitati.
Cazare
Ora de check-in: 14:00 p.m.
Ora check out: 12:00 a.m.
Complexul este format din 150 de apartamente mobilate de lux cu un dormitor si doua dormitoare.
Apartament cu 1 dormitor (2+2; max 2ad+2ch / 3 ad) aprox. 50 mp, living si dormitor, pat matrimonial, canapea extensibila.
Apartament cu 1 dormitor Large (3+2; max 3ad +2ch, 4 ad) aprox. 50-70 mp, living si dormitor, un pat matrimonial si unul obisnuit, canapea extensibila.
Apartament cu 2 dormitoare (4+2, max 4ad+2ch / 5ad) aprox. 70-100 mp, living si 2 dormitoare, pat matrimonial si obisnuit, canapea extensibila.
In toate unitatile: AC, TV, canapea extensibila, bucatarie (cuptor, furculite, linguri, tacamuri, farfurii, cani, cuptor cu microunde), masa si scaune, dormitor cu dulap si masa de toaleta, baie cu dus sau cada sau ambele si toaleta, prosoape, balcon cu masa si scaune, extractor, masa de calcat si fier de calcat.
Copii: Patut pentru copii (gratuit, la cerere), scaune inalte in restaurant, sectiune pentru copii in piscina, loc de joaca pentru copii, animatie.
Sport si divertisment
Gratuit
: Piscina exterioara, cu sezlonguri si umbrele de soare la piscina si pe plaja (in functie de disponibilitate).
Cu plata: Centru balneo si SPA, Asistenta medicala, masaj, sauna, baie de aburi, Jacuzzi, baie turceasca, tratamente SPA, salon de infrumusetare, fitness, tenis de masa, biliard, minigolf.
Animalele de companie nu se accepta.
Parcarea este disponibila, gratuita.

All Inclusive 2023

Mic dejun tip bufet international bogat in restaurantul principal: 8:00 - 10:00
Mic dejun tarziu la barul de la piscina: 10:30 - 11:30
Pranz tip bufet international bogat cu bucatarie deschisa in restaurantul principal: 12:00 - 14:00
Gustari de dupa-amiaza la barul de la piscina: 15:00 - 16:30
Cina tip bufet international bogat in restaurantul principal: 18:30 - 21:00
Doua bufete tematice pe saptamana/ bulgara si mediteraneana cu program de spectacol/

Bauturi alcoolice locale (pahare) si bauturi nealcoolice de la aparatele post-mix de la barul din restaurantul principal, intre orele 10:00 si 22:00
Bar de la piscina: de la 09:30 la 18:30

Program de animatie pentru copii bogati cu activitati sportive de 6 ori pe saptamana
Animatie de seara pentru adulti: de 6 ori pe saptamana
Discoteca pentru copii
Activitati sportive/volei, fotbal, tenis, baschet/

Hotelul isi pastreaza dreptul de a modifica locurile si orele programului cu informarea prealabila a oaspetilor.
All inclusive poate fi folosit doar daca oaspetii au bratari
Programul All inclusive incepe in ziua sosirii la ora 14:00 cu gustari de dupa-amiaza si in ziua plecarii se incheie cu pranzul

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.