Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Paradise Beach Vacantion Club


Descriere

LOCALIZARE
Hotelul este situat la 1 minut de plaja, intr-un frumos golf de nisip, la 6 km nord de Sunny Beach si la 30 km de Aeroportul International din Burgas.
Pozitia excelenta a acestui hotel face facil accesul catre punctele de interes ale statiunii, catre plaja si catre zona animata.

CAPACITATE
Hotelul Paradise Beach este un complex de vacanta din Sveti Vlas deschis in anul 2002, avand 40 000 de mp si fiind format din 5 cladiri a cate 4 etaje fiecare.
Hotelul insumeaza un total de 248 de camere duble si de familie confortabile, utilate modern, cu balcon cu vedere la parc sau la mare.

FACILITATI HOTEL
Oaspetii se pot bucura de o varietate de sporturi si activitati: piscina exterioara, piscina pentru copii, aerobic, tenis de masa, sala de fitness, volei, sky diving, windsurfing, masaj, sauna, baie de aburi.
Copiii se pot bucura de un loc de joaca perfect pentru jocuri si activitati diverse, unde o echipa specializata isi va focusa toata atentia asupra lor.
Paradise Beach cucereste printr-o varietate de restaurante si baruri: restaurantul tip bufet cu vedere panoramica asupra plajei, lobby bar cu vedere panoramica spre mare, bar la plaja, bar la piscina, club de noapte, toate oferind experiente si momente de neuitat.

FACILITATI CAMERE
Toate camerele sunt moderne si utilate complet, avand baie cu dus sau cada, telefon, seif, TV, mini bar, uscator de par, balcon. Camerele de familie au 2 dormitoare separate si o camera de zi, care este foarte convenabila pentru familiile cu copii.

All Inclusive
Restaurantul principal pune la dispozitia oaspetilor o varietate de delicii culinare, oferite stil bufet, diferite in fiecare zi .
07.30 - 10.00 Mic dejun - bufet
12.30 - 14.30 Pranz - bufet
18.00 - 21.00 Cina - bufet

Mic dejun - bauturi calde (cafea, ceai, lapte), bauturi soft, apa la dozator, sampanie
Pranz si cina - bauturi alcoolice locale, bere draught, sampanie, vin, bauturi soft si apa la dozator

Barul Paradise: bauturi alcoolice, bere draught, sampanie, vin, bauturi soft si apa la dozator, cocktailuri, bauturi calde

10.30 -11.30 - Late breakfast - platou rece
16.00 - 18.00 - Gustare de dupa-amiaza -platou rece

Bar la piscina: bauturi alcoolice locale, bere draught, sampanie, vin, bauturi soft si apa la dozator, coktailuri, bauturi calde, inghetata

Program de animatie: 10.06-10.09.2018- 6 zile/saptamana animatie pentru copii si adulti: program disponibil la intrare in hotel, pe info board.
- Kids club - animatori pentru micii oaspeti ai hotelului

Facilitati gratuite
- Piscina exterioara - 800 mp, sectiune pentru copii
- Umbrele si sezlonguri la piscina si plaja
- Conexiune wireless la receptie si in camere
- Parcare- in limita locurilor disponibile

Prosoape la plaja: cu depozit: 10 euro
Late arrivals & early departures: oaspetii pot primi pachete cu sandwichuri reci, desert, fructe, apa minerala la 330ml.

Servicii contra cost
- Lobby bar - 00.00-12.00
- Seif in camera 3 euro / zi
- Servicii medicale
- Masaj
- Sala de fitness
- Sauna
- Baie de aburi
- Biliard
- Jocuri
- Apeluri telefonice
- Serviciu de curatatorie

Atentie:
- Bauturile alcoolice nu sunt oferite oaspetilor minori.
- Pachetele all inclusive sunt doar pentru oaspetii care au platit aceste servicii, nu si pentru prieteni sau invitati ai acestora
- La sosire, oaspetii vor primi bratari ce vor fi purtate pe toata perioada sejurului. Bratarile pierdute se vor taxa.
- Check in-ul se face dupa orele 14.00, iar check out-ul pana la orele 12.00.
- Nu este permis accesul in camere cu mancare si bautura de la restaurantul si barul hotelului.


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie