Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

DANA HOLIDAY CLUB (fost AMMON)


Descriere

Localizare: Este situat in centrul statiunii Venus, la aproximativ 100 de metri de plaja.

Descriere: Incepand cu sezonul 2022 brandul Dana Resort 4* Venus iti adauga un nou complex turistic in portofoliu. Pastrand aceleasi standarde de calitate si confort, punand accentul pe spatiul verde din incinta complexului, Dana Holiday Club 4* vine in intampinarea turistilor cu o oferta unica pe litoral. Dana Holiday Club 4* surprinde inca de la intrare prin spatiile largi, aleile pline de verdeata si arhitectura cu specific mediteranean. Gradina cu o suprafata de peste 11.000 mp ascunde doua pavilioane cu regim de inaltime redus unde se gasesc 150 camere, toate decorate modern, cu mobilier de cea mai buna calitate, recent modernizate.

Camere: Cele 142 camere duble, 4 camere family si 2 apartamente cu living si dormitor ofera standarde de confort ridicat, liniste si un ambient prielnic pentru relaxare. Toate camerele sunt dotate cu TV LED, minibar, aer conditionat, balcon, internet wi-fi, grup sanitar individual, uscator de par.
Camerele duble au pat matrimonial.
Camera family are in dotare pat matrimonial, canapea extensibila, televizor, internet, aer conditionat, minibar.
Apartament cu living si dormitor are in dotare pat matrimonial, canapea extensibila, televizor, internet, aer conditionat, minibar, seif.

Masa: Masa se va servi in restaurant propriu in sistem mixt si anume: linie de autoservire cu un meniu bogat si restaurant A la carte cu un meniu mai restrans dar select.
Pentru oaspetii care opteaza pentru sistemul de fisa cont, masa se poate servi la Dana Holiday Club dar si la Dana Resort Venus, distanta dintre locatii fiind de aproximativ 200m.

Facilitati: Designul modern al complexului este intregit de o piscina de mari dimensiuni, restaurant A la Carte, bar, sala de conferinte si parcare.
Locurile de parcare se ofera gratuit, in limita disponibilitatii

Taxa de statiune nu este inclusa si se achita la receptia hotelului!


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie