Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Descriere

Situat în centrul orașului, este locația ideală de unde vă puteți începe ziua explorând fascinantul oraș Rethymno. O plimbare de 5 minute vă va duce la malul mării și la plaja lungă de nisip din Rethymno. Se află la distanță de mers pe jos de piața principală, cu toate magazinele de îmbrăcăminte și suveniruri, precum și de supermaketuri și chioșcuri de ziare. De-a lungul malului mării există numeroase baruri, cafenele și restaurante, atât de bucătărie tradițională, cât și internațională.
Localizare

Hotelul Astali este situat la doar 100 de metri de plaja din Rethymno și la 200 de metri de orașul vechi. Oferă camere curate cu internet wireless gratuit, o recepție deschisă nonstop și 2 baruri. Autobuzul care face legătura cu Heraklion oprește chiar în fața Astali. Este posibilă parcarea pe stradă într-o parcare din apropierea hotelului.

Facilitati hotel

Hotelul Astali are 2 baruri, unul în interior și unul în aer liber. Micul dejun este servit în stil bufet. Printre facilitatile hotelului se numara si: WIFI, receptie si bar 24/24, servicii de concierge.

Facilitati camera

Hotel Astali oferă camere izolate fonic, cu balcoane mari. Fiecare are aer condiționat, frigider și o baie cu uscător de păr.

Climate Crisis Resilience Tax

Nota: Incepand cu 01.01.2024 va fi introdusa taxa locala “Climate Crisis Resilience Tax”. In functie de clasificarea unitatii de cazare, aceasta variaza intre 1.5eur – 10eur/ camera/ noapte si se va achita de catre turisti la fata locului!

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Locatie